Referencije

Poštovana gospoda Mikulášová,
danas sam primila oba lijepa lustera, moj muž i ja smo oboje prezadovoljni. Puno vam zahvaljujemo na savršenom radu, savršenom pakiranju lustera i izvrsnoj kvaliteti. Pravi lijepi češki rad!
Stvarno sam vrlo zadovoljna i preporučit ću vas. I ne mislim da je to posljednja svjetiljka koju smo od vas kupili.
Želim vam lijep vikend! Srdačno pozdravljam,
Dana Reimer, Heinsberg, Njemačka

Dobar dan, Lenka 
Željeli bismo vas komplimentirati.
- vaše svjetiljke su stvarno lijepe i odlično napravljene
- sve je prilikom naručivanja obavljeno perfektno
- osobna pomoć, telefonski pozivi, komunikacija putem e-pošte je nepogrešivo savršena
Srdačno preporučujemo vašu tvrtku, a ako ikada trebamo svjetiljke u ovom stilu, svakako ćemo ponovo naručiti od vas. Hvala vam još jednom za sve.
Thea & Peter Erber, Ottendorf, Austrija

Dobar dan,
luster je stigao u subotu. To je bilo iznenađenje! U nedjelju muž i njegov sin su se igrali s vješanjem. Čak su i stvorili posebnu kuku. Ispitivanje obavili smo vješanjem na kuku. To je neopisiva ljepota. Izabrali smo dobro. Htio bih vam zahvaliti na svemu. Želim lijep Božić i puno zdravlja, sreće i uspjeha u Novoj godini.
Eva Basovníková, Ostrava, Češka

Dobar dan gospođa Borufková,
dopustite mi da pošaljem neke fotografije iz naše dnevne sobe gdje smo ugradili luster. Još jednom vam zahvaljujemo na savršenom poslu, i to sa vaše strane kao osobe za kontakt s tvrtkom kao i za obavljeni rad sa robom. Je stvarno divan, a njegovo sastavljanje je neobično i uzbudljivo iskustvo - preživjeli smo ja i suprug i sada možemo se priključivanjem i vješanjem baviti poslovno :-). Želim vam puno uspjeha i dalje puno zadovoljstva i više izravnih klijenata. Oni postaju kupci koji se više puta vraćaju zbog zadovoljstva.
Prekrasno jesensko vreme želi,
Jarka Netíková, Nový Poddvorov, Češka

Dobar dan Lenko,
luster je ovdje i je apsolutno prekrasan! Moja mama je na sedmom nebu, apsolutno uzbuđena ... lijep je, kaže ona. Moj otac je umro točno prije 2 godine i želio sam nešto što bi vratilo svjetlost u život. Kad budem mogao, poslat ću fotografiju. Puno vam hvala za sve, iduće godine naručujemo još 2 različita lustera. Vaše su usluge bile besprijekorne.
Hvala opet još jednom na svemu
Harriet L., Puissalicon, Francuska

Dobar dan gospoda Borufková,
hvala vam puno za savršeno obavljanje moje narudžbe. Svjetiljke su stigle u redu, i mi uživamo u njihovoj paradi u punoj slavi. Su stvarno prelijepi ... hvala ti. Siguran sam da još vas kontaktiram, trebamo još nekoliko svjetiljka.
Pozdravlja, Vlasta Hökl, Lubica, Slovačka

Dobar dan gospođa Lenko,
htjela sam vas obavijestiti da sam dobio svoje lustere u subotu. Vrlo su lijepe. Lusteri su stigli neoštećeni, bili su odlično upakirani. Puno vam zahvaljujemo na brzoj i profesionalnoj usluzi. Preporučit ću vas drugim prijateljima jer je poslovanje s vama zadovoljstvo.
Pozdrav šalje, Halina Dubická, Chelm, Poljska

Poštovana gospođica Borufková,
jučer sam dobio naručeni luster - je lijepi, hvala! Sad moram još sklopiti i priključiti ga. Već sada sam ipak vrlo zadovoljan sa vašim odličnim poslovanjem.
Pozdravlja Wolfgang Neuber, Trebbin, Njemačka

Poštovani gospodine Tomešu,
htjela bih iskoristiti ovu priliku da vam pružim pozitivne povratne informacije o mojoj kupnji online zidnog sata. Moram priznati da sam bio malo neodlučan za naručivanje preko prekomorskih web sajta. Međutim, zahvaljujući izvrsnoj korisničkoj podršci gospođice Borufkove, ubrzo sam shvatio da je to ozbiljno i savjesno online poslovanje. Pomogla mi je sa mojom narudžbom, odgovorila na sva moja pitanja na vrijeme (gotovo odmah) i bila je pristojna. Izvanredna usluga korisnicima sa njene strane!
Zidni satovi bili su upakirani vrlo pažljivo i bili su u savršenom stanju. Su stvarno lijepi, i ponosno zidni sat objesim u mojoj dnevnoj sobi.
Zahvaljujemo na kvalitetnom proizvodu, izvrsnoj korisničkoj usluzi i ugodnom doživljaju s online kupovinom.
Prijateljski pozdrav, Dorothy Z., Gurnee, Illinois, USA

Dobar dan,
hvala vam na iscrpnom naporu. I luster i zidno osvjetljenje plus ukrasi nadilazili su naša očekivanja. Izuzetno smo zadovoljni. I veselimo se daljnjoj suradnji. Želimo vam više zadovoljnih kupaca poput nas.
Jana i Jiří Vojáčkovi, Prag, Češka

Dobar dan Lenka,
danas sam dobio luster! To je super brzo!!! Hvala na lijepoj ambalaži, sve je u savršenom stanju! Divim se ljepoti ovoga lustera! Volim ga !!! Još jednom zahvaljujemo i hoćemo više kupiti u budućnosti!
S poštovanjem, Helen Cheung, Singapur

Dobar dan,
luster smo dobili u redu, visi na stropu u našoj dnevnoj sobi. On je stvarno lijep i vrlo dobro se u sobi uklapa. Ja i moj muž, smo vrlo zadovoljni sa svime od kupnje do isporuke, i možemo samo preporučiti.
S poštovanjem, Dr. Christina Graeven, Feffernitz, Austrija

Dragi gospodine Tomeš,
ovime potvrđujemo primitak naručenih lustera koji su OK. Hvala vam na izvrsnoj suradnji.
S poštovanjem, Ryszard Sznajder, Warszawa, Poljska

Dobar dan gospoda Borufková,
u petak je vaš proizvod nama isporučen. U redu je, prelijepi je. Hvala vam na kvalitetnom i ugodnom pristupu.
S poštovanjem, Renata Sobkuliaková, Bratislava, Slovačka

Dobar dan,
želio bih vas obavijestiti da su naši lusteri stigli sinoć. Lustere sada sklapamo, sve je stiglo u redu i dijelovi su vrlo lijepi. Hvala vam na svemu i bilo je zadovoljstvo trgovati s vama. Hvala još jednom.
Joanne Mifsud, Mqabba, Malta


Headquarters and Showroom:
ArtCrystal Tomes s.r.o.

Palackeho 3145/41 (JBX building)
46604 Jablonec nad Nisou
Czech Republic

Sarka Novakova
sales manager
novakova@artcrystal.cz
+420 739 551 115  
www.artcrystal.cz

www.facebook.com/artcrystaltomes
www.instagram.com/artcrystaltomes/
www.pinterest.com/artcrystalt/boards/