Instalacije lustera

Montaža u poljskom gradu s banjom Busko. U novi hotelski objekt s velikom konferencijskom prostorijom montirali smo kristalne i staklene svjetiljke. Ukupno je postavljeno 43 lustera i 30 zidnih svjetala. Najveći luster imao promjer od 180 cm i visina od gotovo 4 metra.


Donosimo fotografsko izvješće lustera u poljskom Žaganu. U kneževskoj palači postavili smo lustere u glavnoj dvorani, prednjoj sali, salonu i hodnicima. Ukupno je instalirano 17 lustera i 33 zidna svjetla. Tri najveća lustera u glavnoj dvorani su dimenzije Ø160x180 cm.



Fotoreportaža iz instalacije 36 svjetiljka u Berlinu u Villi Calé, buduće rezidencije veleposlanstva države Katar.


Fotoreportaža od instalacije kristalnih svjetala u Poljskoj u privatnom sjedištu Sliwniki. U glavnu dvoranu sagradili smo veliki luster tipa Marije Terezije promjera preko 2 metra i 30 zidnih svjetala. U hodnicima palače ugrađuju se svjetiljke od mjedi.


Tvrtka Artcrystal Tomeš bila je izabrana u širokoj konkurenciji proizvođača kristalnih lustera kao dobavljača novih lustera za rekonstrukciju vile u blizini golf terena u Parizu. Naša tvrtka je napravila prilagodbe na lustere kako bi se slagali s interijerom, dimenzijama i promjerom, a također ukrašavala šarene ovjese pokrivača tkanine na stolicama i namještaju. Također smo osigurali ugradnju lustera od strane našeg specijaliziranog osoblja koji su lusteri donijeli ii montirali.

Dragi gospodine Tomeš,
zahvaljujem Vama i vašoj tvrtki jer su Vaši lusteri razjasnili moj dvorac u Parizu. Ja sam prezadovoljan zbog kristalnih lustera koji sada ukrašavaju naše interijere. Oni savršeno ističu atmosferu cijelog prostora. Zadovoljan sam vašom poslovnom suradnjom. Mogu reći: "Nevjerojatni lusteri, savršene usluge".
Srdačan pozdrav, Alex Durand, Pariz


Headquarters and Showroom:
ArtCrystal Tomes s.r.o.

Palackeho 3145/41 (JBX building)
46604 Jablonec nad Nisou
Czech Republic

Sarka Novakova
sales manager
novakova@artcrystal.cz
+420 739 551 115  
www.artcrystal.cz 

www.facebook.com/artcrystaltomes
www.instagram.com/artcrystaltomes/
www.pinterest.com/artcrystalt/boards/